Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 999,90

LEGO Technic 42130 BMW M 1000 RR

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 150,-
På lager
SKU
02222-52
   

BMW M 1000 RR ble utviklet for racing og senere perfeksjonert for kjøring på vei. Motorsykkelen har vunnet hjertene til både motorsport- og motorsykkelinteresserte, og nå kan du unne deg en engasjerende byggeopplevelse og bygge din helt personlige LEGO® Technic modell (42130) av denne ultimate motorsykkelen.

Ren ytelse

Utforsk alle de spennende detaljene på denne imponerende motorsykkelmodellen, som med sin 1:5-skalastørrelse er unik i LEGO Technic universet. Modellen beveger seg og ser ut som den ekte motorsykkelen og har autentiske funksjoner, inkludert en fungerende tretrinns girkasse (+ nøytral), styring, fjæring foran og bak, kjededrift og rekkemotor med fire stempler. Den stilige motorsykkelmodellen inkluderer to utstillingssokler og det ikoniske BMW-merket som prikken over i-en.

Kjør drømmen

LEGO Technic BMW M 1000 RR er en modell i en serie med LEGO byggesett for voksne samlere. Disse settene er hyllester til noen av verdens mest populære kjøretøy og gir voksne byggere et avslappende byggeprosjekt og byggeteknisk innsikt.

 • Byggesett for voksne – få fart på din kreative motor med dette engasjerende prosjektet. Modellsettet LEGO® Technic BMW M 1000 RR (42130) er perfekt for voksne som ønsker seg et praktisk og fysisk byggeprosjekt.
 • Full av funksjoner – 1:5-skalamodellen er full av autentiske detaljer, inkludert en tretrinns girkasse (+ nøytral), styring, fjæring foran og bak, kjededrift og motor med fire stempler.
 • Stilren design – nyt fargepaletten i rødt, hvitt og blått samt det ikoniske BMW-merket. Denne modellen har alt av autentiske detaljer, fra dekkene til vindskjermen.
 • Spektakulær BMW-gave – alle som elsker motorsykler, vil bli glade for å få dette imponerende modellsettet. Det er laget spesielt for voksne og byr på en engasjerende byggeprosess som resulterer i en stilig utstillingsmodell.
 • 1:5-skalamodell – denne kvalitetsmodellen (målene inkluderer ikke sokkelen) er 27 cm høy, 45,5 cm lang og 17 cm bred.
 • Vis fram interessen din – settet inkluderer både utstillingssokkel og racing-sokkel, slik at du kan skape et ekte blikkfang med denne imponerende motorsykkelmodellen.
 • Et godt samarbeid – byggesettet er resultatet av et partnerskap mellom BMW og LEGO® Technic designteamet.
 • En LEGO® Technic modell for voksne – modellen er med i en serie med modellsett for voksne, som gir deg både en avslappende byggeopplevelse og byggeteknisk innsikt.
 • Kvalitetsmaterialer – LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1920
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell42130
EAN5702016912920
MerkeLEGO
Lego Technic BMW M Motorsykkel med fire-stempels motor og kjededrift Lego Technic BMW M Motorsykkel med fire-stempels motor og kjededrift

Autentiske detaljer

Med en 4-stempels motor pluss kjededrift.

Ikonsik merkevare inkluderer BMW og M logo Ikonsik merkevare inkluderer BMW og M logo

Ikonisk merkevare

Detaljer inkluderer MBW og M logoer.

Stilig utstillingssokkel og plate med fakta ogm motorsykkelen Stilig utstillingssokkel og plate med fakta ogm motorsykkelen

Stilig utstillingssokkel

Med en utstillingsplate med fakta om motorsykkelen.

LEGO® Technic™ BMW M 1000 RR motorcycle LEGO® Technic™ BMW M 1000 RR motorcycle
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.