Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 849,90

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 128,-
På lager
SKU
01212-108
   

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 LEGO byggesettet for Ghostbusters fans og LEGO tilhengere med spøkelsesfelle, uttrekkbart sete, mobil spøkelsessensor, falluke og hele 2352 byggeklosser!

Digger du Ghostbusters™? Da har vi modellen for deg – LEGO® Ghostbusters ECTO-1! Gi deg selv en avstressende og engasjerende byggeopplevelse med denne LEGO versjonen av den ombygde 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulansen fra Ghostbusters-kinofilmene.

Skummelt realistiske detaljer

Modellen av ECTO-1 er basert på filmen Ghostbusters: Afterlife og er utstyrt med fungerende styring, falluke, spøkelsesfelle, uttrekkbart, bakmontert sete til en skytter, protonryggsekk og kule detaljer som den ikoniske Ghostbusters-logoen.

Et byggeprosjekt spesielt for deg

Du trenger ikke en samling med LEGO sett for å ha glede av dette modellbilsettet. Alt du trenger er litt bordplass og kanskje Ghostbusters-kjenningsmelodien på anlegget. Dette LEGO bilsettet er en del av en inspirerende samling med LEGO byggesett for voksne med sans for design. Settet er den perfekte Ghostbusters-gaven til deg selv eller modellbil-byggeren i ditt liv.

 • Dette er det ultimate ECTO-1 byggesettet for fans av LEGO® klosser og Ghostbusters™, som drømmer om et nytt og engasjerende modellbil-prosjekt de kan fordype seg i.
 • Dette er ingen Ghostbusters™ leke. Det er et bilbyggesett for voksne og har fungerende styring, falluke, spøkelsesfelle, uttrekkbart sete til en skytter, en mobil «spøkelsessensor» og annet registreringsutstyr for paranormal aktivitet.
 • Er du opptatt av detaljer? Med detaljer som buet frontrute, modulært ratt og kloss med Ghostbusters™ logo vil denne fantastisk realistiske modellen ta seg flott ut både hjemme og på kontoret.
 • Perfekt for både Ghostbusters™ fans og LEGO® tilhengere. Modellen av bilen ECTO-1 byr på timevis med underholdning og er en byggeopplevelse spesielt skreddersydd for voksne. En flott gave for alle som har sans for modellbil-bygging.
 • ECTO-1 er over 22,5 cm høy, 47 cm lang og 16,5 cm bred. Den er stappfull av realistiske detaljer som gjør den til en flott utstillingsmodell.
 • Du trenger ikke batterier for å ha glede av denne byggbare modellen – den drives nemlig av ren ektoplasma (neida, bare tuller).
 • Den flotte instruksjonsveiledningen inneholder både en trinnvis byggeguide og designinformasjon om den detaljerte modellen og historien bak ECTO-1 (Kun på engelsk. Andre språk kan lastes ned fra LEGO.com/ecto-1-book).
 • Modellen er med i en serie med inspirerende LEGO® byggesett designet for LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for vakker design og elegante arkitektur.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne suvenirmodellen er like robust som den er flott.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2352
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10274
EAN5702016668018
MerkeLEGO
LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 - bilbyggesett for voksne

Realistiske funksjoner

Utforsk spøkelsessensoren, sirene og alt det andre!

LEGO Creator Expert 10274 - ECTO-1 byggesettet for fans av LEGO klosser og Ghostbusters

Ikoniske detaljer

Den ikoniske logoen er så klart festet på bakluken.

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 med en mobil spøkelsessensor

Imponerende effekter

Uttrekkbart sete, spøkelsesfelle og fungerende styring.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.