Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
4 799,90

LEGO Ideas 21323 Flygel

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 3 895,-
På lager
SKU
09202-121
   

Gi deg selv en flott byggeopplevelse og et musikalsk kreativitetscrescendo med den fantastiske bygge- og utstillingsmodellen LEGO® Ideas Flygel.

Den innovative modellen er utstyrt med motor og fungerende tangenter. Koble den til appen LEGO Powered Up for å spille på flygelet selv, eller velg autoavspilling og nyt musikken fra godstolen. Skap et musikalsk LEGO mesterverk med denne fabelaktige modellen!

Er du glad i musikk? Slapper du av når du kan konsentrere deg om praktiske og gøyale prosjekter? Da er det fantastiske modellbyggesettet LEGO® Ideas Flygel (21323) midt i blinken for deg.

Vakkert og spillbart

Gi deg selv muligheten til å bygge en avansert klosseversjon av et konsertflygel som det faktisk går an å spille musikk på! Gjenskap tangentenes hammerfunksjon, den bevegelige fotpedalen og autentiske detaljer som klaviaturlokk og flygellokk med stang. Slå på motoren, og spill de vakreste melodier. Velg brukerspilling i gratisappen LEGO Powered Up for å spille notene selv, eller velg autospilling for å lytte. Ta en velfortjent pause, hvor du kan bygge et musikalsk mesterverk av LEGO klosser, som du kan stille ut hjemme eller på kontoret. Settet er en del av en serie med LEGO byggesett for voksne. Det er en perfekt og spesiell bursdagsgave eller julegave til deg selv, en musiker, pianospiller eller modellbyggeren i ditt liv.

 • Trommevirvel! Vi presenterer verdens første spillbare LEGO® flygel! Gi deg selv gleden ved å kunne bygge en utrolig avansert LEGO flygelmodell og deretter spille vakker musikk på den.
 • LEGO® Ideas Flygel (21323) har et avtakbart klaviatur med 25 tangenter, autentisk hammerfunksjon, bevegelige pedaler og motor. Kombiner settet med appen LEGO Powered Up, så kan du velge å spille på pianoet selv eller lytte på automatisk spilling.
 • Gled deg over de mange autentiske designdetaljene på denne vakre modellen, fra flygellokket som kan støttes opp akkurat som på et ekte flygel, til klaviaturlokket som kan åpnes, pianohjulene og den høydejusterbare krakken.
 • Leter du etter et kreativt hobbyprosjekt, er dette modellsettet med 3662 deler perfekt for deg. Ta deg en pause fra hverdagen, og stress ned med denne flotte og engasjerende byggeutfordringen.
 • Flygelet er over 22,5 cm høyt, 30,5 cm bredt og 35,5 cm dypt med lukket lokk. En stilig modell som passer både hjemme og på kontoret. Settet er den perfekte gaven til musikere, musikkelskere, pianospillere og modellbyggere.
 • Man må ha seks AAA-batterier (følger ikke med) for å drive flygelets autospillingsfunksjon, og du trenger gratisappen LEGO® Powered Up. Velg automatisk avspilling eller brukeravspilling for å spille notene selv.
 • Enkle instruksjoner gjør byggeprosessen gøyal og interessant, også for alle som er nybegynnere innen LEGO® bygging. Settet inkluderer også en flott brosjyre med informasjon om blant annet fandesigneren bakom flygelmodellen.
 • Dette LEGO® Ideas byggesettet for voksne er en del av en serie med inspirerende modellsett som er utviklet for kresne modellbyggere som elsker engasjerende og praktiske hobbyprosjekter.
 • Siden 1958 har LEGO® byggeklossene oppfylt bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne flygel-samlermodellen er like robust som den er flott.

Detaljer:

 • Antall klosser: 3662
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21323
EAN5702016756401
MerkeLEGO

LEGO Ideas 21323 Grand Piano

Et fantastisk DIY-prosjekt

Ta tid til å nyte hver del av byggeprosessen!

Avslør tangentes hammerfunksjon i LEGO Ideas flygel

Avslør detaljene

Avslør tangentes hammerfunksjon.

Toppen av LEGO Ideas flygel kan åpnes

Åpne flygelet

Toppen kan åpnes akkurat som på et ekte flygel.

Bruk appen og spill musikk mens du spiller med på flygelet fra LEGO

Bruk appen

Spill musikk fra appen mens du spiller med på flygelet.

LEGO® Ideas Flygel (21323) har et avtakbart klaviatur med 25 tangenter

Fan-tastisk hefte

Lær om fansettene og LEGO Ideas i heftet som følger med.

Med LEGO Ideas flygel kan du bygge en avansert klosseversjon av et konsertflygel

Flott utstilling

Flygelet ser helt magisk ut på en hylle i stua!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.