Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
389,90

LEGO DUPLO Rescue 10969 Brannbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 286,-
På lager
SKU
02222-12
   

Brannbilinteresserte barn fra to år vil garantert like settet LEGO® DUPLO® Rescue Brannbil (10969).

Redningsoppdrag med brannbil

En katt sitter fast øverst i et høyt tre! Kjør brannbilen dit så fort du kan med blinkende lys og påslått sirene (batterier er ikke inkludert). Den vesle helten din kan trykke og vri på spaken for å heve stigen og dreie kurven. Er det vanskelig å få katten til å komme, kan de lokke den til seg med katte-godbitene. Og hvis det ikke virker, kan de alltids ta fram brannslangen og bruke den! Dette flotte lekesettet inkluderer et søtt dyr som må reddes av en snill brannkonstabel, og det styrker førskolebarns sosiale, emosjonelle og finmotoriske ferdigheter gjennom rollelek av situasjoner fra virkeligheten med en ekte hverdagshelt.

Leken læring for småbarn

LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gir foreldre muligheten til å delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

 • Brannbil med flere funksjoner – settt LEGO® DUPLO® Rescue Brannbil (10969) fengsler fantasien til blivende brannkonstabler og styrker viktige ferdigheter.
 • Autentiske detaljer – settet inneholder en brannkonstabel og en LEGO® DUPLO® figur av en katt samt et byggbart tre og en brannbil med flere funksjoner, blinkende lys og sirene (batterier følger med).
 • Utviklende rollelek – barn styrker sine finmotoriske, sosial og emosjonelle ferdigheter mens de finner på fantasifulle redningsoppdrag med brannbilen.
 • En flott gave for barn fra to år og oppover – alle barn elsker brannbiler, ikke sant? Dette bygge- og lekesettet er perfekt for førskolebarn som liker kule kjøretøy og dyr.
 • Stor moro for små brannkonstabler – brannbilen er 17 cm høy, 28 cm lang og 17 cm bred. Settet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® lekesett for enda mer lek og moro.
 • Inkluderer lekestartere – det følger med en gøyal bildefortelling om lekesettet, og den kan du bruke når du vil vise barn veien inn i en verden full av kreativ bygging og fantasifull lek.
 • Leken læring: De smarte LEGO® DUPLO® settene byr på engasjerende historier, flotte farger, mange figurer og fascinerende detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
 • Evig kvalitet – LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1969.
 • Med sikkerhet i høysetet: LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 21
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10969
EAN5702017153650
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.