Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 329,90

LEGO DUPLO Rescue 10970 Brannstasjon og brannhelikopter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 834,-
På lager
SKU
02222-13
   

LEGO® DUPLO® Rescue Brannstasjon og brannhelikopter (10970) er et stort lekesett som er fullt av fine detaljer og fascinerende funksjoner som inspirerer barn fra to år og oppover.

Det er nok en travel dag på brannstasjonen

Det er hektisk aktivitet på brannstasjonen! Teamet rutsjer ned sklien, setter seg i Skyv og slipp-brannbilen og kjører ut av den store svingdøren med blinkende lys og påslått sirene. Et helikopter tar av fra taket og flyr til brannstedet. Når jobben er gjort, er det tid for trening og en velfortjent pizzapause før sengen kaller. I morgen blir det nok en travel dag. Settet er laget spesielt for førskolebarn og byr på utallige lekemuligheter som blant annet styrker barns finmotoriske og emosjonelle ferdigheter. Lær barn hva brannkonstabler jobber med på en trygg og morsom måte.

Leken læring for småbarn

LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

 • Travel brannstasjon – LEGO® DUPLO® Rescue Brannstasjon og brannhelikopter (10970) byr på snille figurer, morsomme aktiviteter og mange muligheter for utviklende rollelek.
 • Fascinerende funksjoner – settet inkluderer en kvinnelig og en mannlig brannkonstabel, en Skyv og slipp-brannbil med stige, slange, lys og sirene, et helikopter og en gøyal brannstasjon som inspirerer til grenseløs lek.
 • Realistiske detaljer – dette allsidige settet inkluderer en brannsklie, en dør som svinger åpen når brannbilen kjører gjennom den, flammeelement og brannslokkingsutstyr, seng, stol, bord, kart pizza og mer.
 • Lek situasjoner fra virkeligheten – barn kan finne på utallige spennende oppdrag med brannbilen og utforske hvordan det er å bo sammen på en brannstasjon når man er på vakt.
 • Aktiviteter for smårollinger – dette allsidige lekesettet byr på massevis av gøyal lek og lar foreldre være med når barna deres når viktige milepæler i utviklingen. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Konstruert for livlige fantasier – dette barnevennlige settet er 37 cm høyt, 48 cm bredt og 43 cm dypt, og det kan brukes sammen med andre LEGO® DUPLO® sett.
 • Inkluderer lekestartere – det følger med en gøyal bildefortelling om lekesettet, og den kan du bruke når du vil vise barn veien inn i en verden full av kreativ bygging og fantasifull lek.
 • Leken læring: De smarte LEGO® DUPLO® settene byr på engasjerende historier, flotte farger, mange figurer og fascinerende detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
 • Evig kvalitet – LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1969.
 • Sikkerhetsgaranti: LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 117
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10970
EAN5702017153681
MerkeLEGO
Lego Duplo brannstasjon med autentiske detaljer og tilbehør Lego Duplo brannstasjon med autentiske detaljer og tilbehør

Autentiske detaljer

Dører som åpner, utstyr, møbler, kart, pizza og mer.

Lego Duplo brannstasjon med skyv-og-slipp brannbil Lego Duplo brannstasjon med skyv-og-slipp brannbil

Skyv-og-slipp brannbil

Skru på lys og sirene, og kjør gjennom svingdøren.

Lego Duplo Rescue lekesett med brannhelikopter Lego Duplo Rescue lekesett med brannhelikopter

Brannhelikopter

Ta av fra taket for å bli med på oppdraget.

Lego Duplo Rescue brannstasjon med to brannfigurer Lego Duplo Rescue brannstasjon med to brannfigurer

Vennlige karakterer

Settet inkluderer mannlig og kvinnelig brannfigurer.

Lego Duplo Brannstasjon med sklie for hurtig respons på oppdrag Lego Duplo Brannstasjon med sklie for hurtig respons på oppdrag

Hurtig moro

Sleng dere ned sklien for en kjapp respons.

Byggeinstruksjoner inneholder bildefortelling til inspirasjon Byggeinstruksjoner inneholder bildefortelling til inspirasjon

Fortellingsinspirasjon

Byggeinstruksjoner inkluderer en morsom bildefortelling.

LEGO® DUPLO® Rescue Fire Station & Helicopter LEGO® DUPLO® Rescue Fire Station & Helicopter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.