Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 759,90

LEGO DUPLO 10975 Ville dyr fra hele verden

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 260,-
På lager
SKU
05227-13
   

LEGO® DUPLO® Ville dyr fra hele verden (10975) inneholder mange dyr i sine naturlige habitater, og settet er fullt av autentiske detaljer og muligheter for leken læring for barn fra to år og oppover.

Bygg og utforsk en verden full av ville dyr og natur

Ta med førskolebarn på en verdensomspennende naturreise, og besøk alle sju verdensdeler! Barna får oppleve pandaer i Asia, løver i Afrika, rådyr i Europa, en alpakka i Sør-Amerika, en bjørn i Nord-Amerika, en koala i Australia, pingviner i Antarktis … og mye mer! Settet inneholder dessuten en lydkloss som spiller av dyrelyder og omgivelseslyder, samt en brettbar lekematte med verdenskart-motiv og er en vilt morsom gave for naturinteresserte barn.

Leken læring for smårollinger

Alle LEGO DUPLO sett er utviklet av eksperter og byr på morsomme historier, sterke farger, allsidige figurer og mange detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.

  • Vill natur i et lekesett – med LEGO® DUPLO® Ville dyr fra hele verden (10975) får førskolebarn møte og lære om mange av verdens ville dyr og hvor de lever.
  • 22 dyr – møt pandaer i Asia, løver i Afrika, rådyr i Europa, en alpakka i Sør-Amerika, en bjørn i Nord-Amerika, en koala i Australia, pingviner i Antarktis … og mye mer.
  • Leken læring for dyreelskere – dette inspirerende bygge- og lekesettet inneholder mange ville dyr i sitt naturlige habitat, og hjelper barn å lære seg og videreutvikle viktige ferdigheter.
  • Pedagogisk gave – dette frilek-settet passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave for barn fra to år, og byr på årevis med engasjerende og underholdende pedagogisk lek.
  • Stor lekeplass – lekematten med verdenskart-motiv er 99 cm bred og 50 cm dyp. Europa er 25 cm høy, 20 cm bred og 17 cm dyp.
  • Leken læring – alle LEGO® DUPLO® sett er utviklet av eksperter og byr på engasjerende historier, et vell av farger, mange figurer og utallige detaljer, altså alt som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
  • Varig kvalitet – LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 142
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10975
EAN5702017153728
MerkeLEGO
Lego Duplo 10975 lekesett med 22 dyrefigurer fra 7 kontinenter Lego Duplo 10975 lekesett med 22 dyrefigurer fra 7 kontinenter

22 dyr på 7 kontinent

Ta ditt barnehagebarn på et dyresafari av verden.

Lego Duplo Vbyggesett 10975 med lydkloss med dyrelyder Lego Duplo Vbyggesett 10975 med lydkloss med dyrelyder

Lytt og lær

En lydkloss spiller realistiske lyder og dyrelåter.

Lego Duplo lekesett med dyrefigurer og lekematte med verdenskart-trykk Lego Duplo lekesett med dyrefigurer og lekematte med verdenskart-trykk

Lekematte kart av verden

Reis over globen på den brettbare lekematten.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.