Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
199,90

LEGO DUPLO 10980 Grønn byggeplate

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
02222-8
   

LEGO® DUPLO® Grønn byggeplate (10980) er 38 x 38 cm og er det perfekte underlaget for bygging, lek og utstilling av byggemodeller. Passer for barn fra 18 måneder.

Styrk ferdighetene til førskolebarn

Denne grønne 24 x 24-knotters basisplaten er det perfekte byggeunderlaget for små byggmestere. Klossene blir sittende fast uansett vinkel (også opp ned!), og platen byr på en hel verden av fantasifulle lekemuligheter – fra gresskledde hager til eksotiske jungler, fra bratte fjellsider til kule, grønne flymaskiner. Og når barna er ferdig med å bygge, fungerer platen som et praktisk underlag for transport og utstilling av alt det flotte de har bygget.

Leken læring for småbarn

LEGO DUPLO leker styrker barns selvtillit. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom gøyal frilek og lar foreldre være med når barna når viktige milepæler i utviklingen.

  • En robust start for små byggere – 24 x 24-knotters settet LEGO® DUPLO® Grønn byggeplate (10980) gir førskolebarn en solid, grønn basis som de kan bygge sine kreative m odeller på.
  • Allsidig og slitesterk – denne robuste, kvadratiske platen i klassisk grønnfarge har hundrevis av perfekt plasserte knotter som gir små byggmestere godt feste til alle LEGO® DUPLO® byggelekene deres.
  • Hva blir det neste de bygger? Gi barna en verden full av kreative muligheter i form av en byggeplate som klossene blir sittende fast på uansett vinkel (til og med opp ned!). Og etterpå kan de tas av så lett som en plett.
  • Gave til førskolebarn – gi dette praktiske lekesettet som bursdagsgave eller overraskelse til små barn fra 18 måneder og oppover.
  • Se kreativiteten blomstre! LEGO® DUPLO® Grønn byggeplate er 38 x 38 cm og er det perfekte underlaget for kreativ bygging, transport av modeller og utstilling av kreasjoner.
  • Leken læring: Alle LEGO® DUPLO® sett er utviklet av eksperter og byr på morsomme historier, lyse farger, mange figurer og utallige detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
  • Evig kvalitet – LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 1
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell10980
EAN5702017194882
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.