Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 759,90

LEGO DUPLO Town 10875 Godstog - togsett for de minste

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 210,-
På lager
SKU
05184-43
   

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO DUPLO 10874 Godstog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget.

Hjelp barnet med å plassere de fem fargede funksjonsklossene forskjellige steder langs skinnegangen for å få toget til å tute, slå på og av lysene, stoppe for å fylle drivstoff, endre kjøreretning og stoppe helt.

Dette LEGO DUPLO settet inneholder havn, båt, kafe, lastestasjon, to kraner, tre DUPLO figurer og en dyrefigur samt mange flotte banedeler og byr på klassisk togmoro for førskolebarn. Last ned den valgfrie appen for å låse opp enda flere lekemuligheter, blant annet en fjernkontrollfunksjon og gøyale aktiviteter som du og barnet ditt kan kose dere med!

  • Inneholder et lokomotiv med trykk og kjør-modus, lys og lyd, 2 lastebiler med tippfunksjon, 5 fargekodede action-klosser, havneområde med en liten kran og båt, stor kran, lastestasjon og 25 togbaneseksjoner
  • Alle barn kan starte godstoget med et lett trykk fremover eller bakover, og stopper det med et fast grep om motoren.
  • Hjelp barnet med å bruke mobilkranen til å laste på og av containerne

Detaljer:

  • Mål godstog med lastevogner: H10 x L47 x B8 cm
  • Mål togstasjon: H18 x B15 x D13 cm
  • Mål stor kran: H35 x B16 x D16 cm
  • Antall klosser: 105
  • Batteribehov: 4 x AAA (følger ikke med)
  • Alder: fra 2 - 5 år
Produktdetaljer
Modell10875
EAN5702016117271
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.