Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO Friends 41715 Isbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 216,-
På lager
SKU
05227-27
   

Med settet LEGO® Friends Isbil (41715) kan du servere små byggere fra fire år noe søtt og godt. Det inkluderer minidukker av LEGO Friends Andrea og Roxy samt en søt hundefigur. Barn kan bygge en tøff lastebil og leke at de serverer avkjølende godsaker, eller de kan leke at de henger med venner på uteserveringen.

En perfekt gave til barn fra fire år

4+-lekesett er laget for å gjøre det lett for små barn å bygge. Små barn kan bygge den tøffe lastebilen ved å plassere klossene på den solide startklossbasen. Leken starter umiddelbart, siden hver klossepose inneholder en figur og en modell. Med interaktive, digitale byggeinstruksjoner trenger ikke barn mye hjelp heller når de skal bygge iskrem-lekesettet. Gratisappen LEGO Building Instructions inneholder verktøy for zooming, rotering og visning og gir barn i alle aldre en engasjerende byggeprosess.

 • Matsett som er føde for fantasien – LEGO® Friends Isbil (41715) byr på timevis med gøyal rollelek for gutter og jenter fra fire år. Med settet kan de leke at de selger iskrem og er sammen med vennene sine.
 • Kreativ gave full av funksjoner – inkluderer figurer av LEGO® Friends Andrea og Roxy samt en hundefigur og byggeklosser til en fargeglad isbil.
 • Autentiske detaljer – barn kan leke at de kjører omkring i bilen, bestiller forskjellige istyper fra isbilens fryserom, slår inn summer på kasseapparatet og skjemmer bort hunden med et bein.
 • Butikkleke for barn fra fire år – denne isbilen er en flott gave uansett anledning og passer for jenter og gutter som liker å leke butikk og å bygge kjøretøy.
 • Laget for små byggere – 4+-lekesett er lette å bygge takket være de inkluderte startklossene som gir barn en solid basis for bygging av isbil-leken.
 • Perfekt format for små hender – lastebilen er 11 cm høy, 13 cm lang og 7 cm bred, så den er lett for små barn å kjøre omkring med i en fantasiverden.
 • Interaktive byggeinstruksjoner – barn kan zoome, rotere og se på modellen fra alle kanter mens de bygger, takket være appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett.
 • Vennskapets kraft – barn kan utforske fantasiens gleder og tilbringe tid med venner med lekesettene i Heartlake City serien.
 • Leker av topp kvalitet – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge standarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale standarder for sikkerhet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 84
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41715
EAN5702017154145
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.