Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
999,90

LEGO Ideas 21331 Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 692,-
På lager
SKU
03227-36
   

Med modellen LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone (21331) kan du bygge en hyllest til et popkulturelt ikon med klassisk gameplay. Nyt en uforstyrret pause, hvor du gjenskaper autentiske detaljer fra Green Hill Zone, inkludert et palmetre, en bro-loop, ringer, TV-skjermer, Dr. Eggmans Eggmobil og en fjær som gir supersoniske hopp.

Ikoniske figurer

Organiser nivået slik du selv vil ha det, og fyll det med en minifigur av Sonic the Hedgehog og figurer av Dr. Eggman, Moto Bug og Crabmeat. Det følger med trinnvise byggeinstruksjoner, og du kan samle kaossmaragder underveis – akkurat som i dataspillet. Den fargerike utstillingsmodellen kompletteres med en sokkel med plass til de sju smaragdene og minifiguren av Sonic. Settet er den perfekte gaven til alle som digger Sonic the Hedgehog-spillet fra nittitallet.

Uendelige muligheter

Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du detaljerte modeller som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som tar for seg temaer som gaming, historie, reising, sport, vitenskap, teknologi og underholdning.

 • Bygg Green Hill Zone av LEGO® klosser. Med denne LEGO Ideas modellen (21331) av det tidløse plattformspillet kan du gjenoppleve Sonic the Hedgehog™ spillmagien.
 • Ikoniske figurer – en LEGO® minifigur av Sonic the Hedgehog™ samt klossebygde figurer av Dr. Eggman med sin byggbare Eggmobil, Moto Bug med to ansiktsalternativer og Crabmeat.
 • Autentiske hindere og detaljer – bygg et palmetre, en bro-loop, en spak-betjent fjær som aktiverer supersoniske hopp, sju ringer og to byggbare TV-er med fem skjermelementer samt fem klistremerker.
 • Samle på kaossmaragder akkurat som i spillet – få en smaragd for hver modell du fullfører, og vis fram alle sju på sokkelen sammen med Sonic.
 • Gaveidé for fans – denne 1125 deler store LEGO® modellen er perfekt som nostalgisk bursdags- eller julegave til Sonic the Hedgehog™-fans født på åtti- og nittitallet, som liker å slappe av med mindful-aktiviteter.
 • Utstillingsmodell – den byggbare Green Hill Zone-modellen er 17 cm høy, 36 cm bred og 6 cm dyp. Den kan settes sammen på forskjellige måter og også kobles sammen med andre sett.
 • Trinnvis veiledning – settet inkluderer et illustrert kvalitetshefte med informasjon om settets fan-designer og LEGO® designere samt illustrerte instruksjoner som forenkler byggeprosessen.
 • Perfekt for LEGO® fans – dette settet for voksne er et av mange spennende LEGO® Ideas sett, som alle er laget av en fan-designer, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Høy kvalitet – helt siden 1958 har LEGO® klossene vært produsert i tråd med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre modeller som er robuste og lette å bygge.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter testes grundig for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1125
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21331
EAN5702017153124
MerkeLEGO
Gjenskap Sonic the Hedgehog i LEGO-stil Gjenskap Sonic the Hedgehog i LEGO-stil

Frydefull bygging

Gjenskap spillet til alle tiders klassikeren i LEGO®-stil.

Samle kaos-smaragder akkurat som i Sonic-spillet Samle kaos-smaragder akkurat som i Sonic-spillet

Level up

Samle kaos-smaragder ettersom du bygger, akkurat som i spillet.

Rekonstruer LEGO-modellen for å lage alternative levler Rekonstruer LEGO-modellen for å lage alternative levler

Rekonstruer på din måte

Modellen er enkel å rekonstruere for å lage alternative levler.

LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.