Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Ninjago Legacy Lloyd Deluxe kostyme - small - 4-6 år - heldrakt med maske

-25%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 324,- Vår lavpris: 432,-
25%
Du sparer: 108,-
På lager
SKU
12216-8
   

Kle barnet ut som den kule ninjaen Lloyd fra LEGO Ninjago med denne grønne utkledningsdrakten som passer barn i 4-6-årsalderen. Dette kostymet består av en grønn heldrakt med svarte detaljer. Drakten kommer med hette, belte og printet ninja-overdel, samt en Lloyd ninja-maske. Masken er i plast og festes med strikk.

Se ut som en ekte LEGO Ninjago-ninja med dette stilige kostymet. Lloyd er en Spinjitzu-master som har utviklet seg fra tidligere ung og rebelsk til en stillere og mer voksen versjon av seg selv. Gå inn i rollen som Lloyd ved å ta på deg denne drakten, og finn dine indre ninja-knep.

Inneholder:

  • Lego Ninjago Lloyd Deluxe kostyme
  • Lloyd maske

Detaljer:

  • Materiale: polyester, plast
  • Størrelse: small
  • Alder: 4-6 år
Produktdetaljer
Modell105399L-15L GRØNN
EAN192995005242
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.