Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Technic Power Functions Control+

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Alder

Byggesettene fra LEGO Technic Power Functions og LEGO Technic Control+ våkner til liv og motoriseres. Med motor, batteriboks, lyskabel og stolpebryter får du fart på dine LEGO Technic modeller. Byggesettene som er kompatible med LEGO Power Functions er merket. LEGO Technic Control plus tar byggingen til et helt nytt nivå og lar deg styre ditt Technic byggesett rett fra din smart telefon. Med Control + kommer det nye, spennende muligheter som autentiske lyder, utfordringer, kontrollmuligheter, og data i sanntid fra modellen. Byggesettene som er kompatible med LEGO Technic Control+ er merket.

Barn og voksne kan fjernstyre utvalgte Technic kjøretøy, med bevegelse, funksjoner og lyd. Appen låser opp en verden av realistiske og eksklusive funksjoner, samt at den mottar live data fra kjøretøyet direkte tilbake i appen!

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.