Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Love Diana Superhero Diana - superheltdukke med bevegelige ledd - 15 cm

Love, Diana - dukkene fra Youtube-kanalen Kids Diana show

Diana er kjent fra den populære YouTube-kanalen "Kids Diana show", her viser hun frem morsomme videoer for barn med unboxing av leker, utfordringer, vlogger, underholdning og reiser. Nå kan du ta del i hennes verden med dukkene og lekesettene fra Love, Diana. Dukkene tar på seg morsomme og spennende roller og oppgaver, alt skapt med utgangspunkt i universet skapt gjennom Kids Diana show. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
02217-35
   

Superhelten Diana er én av flere ulike versjoner av Love Diana dukkene. Hun har flott hår som er flettet i to sterke musefletter, og det følger også med en børste til å gre det lange, blonde håret med. Superhelt Diana er utstyrt med både superheltmaske og en blå kappe som blafrer lekent i vinden. Ta med Superhelt Diana på spennende oppdrag! Minidukken har bevegelige ben, armer og hode, og man kan ta av og på antrekket.

Inneholder:

  • Superhero Diana minidukke i superheltantrekk
  • Børste

Detaljer:

  • Mål dukke: 15 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20065
EAN0840150200659
MerkeLove, Diana
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.