Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Chocolate kanintvillinger med vogn

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
10216-45
   

Figursett fra Sylvanian Families med Chocolate kanintvillinger. Her får du to samlefigurer i tillegg til tilbehør som vogn og noen leker til de små.

Kabe og Sofie Chocolate er for små til å dra på eventyr selv, men elsker å trille rundt i den flotte vognen. En oppvakt, og en døsig disse to småkaninene er simpelthen herlige. Det er vel ingen hemmelighet at tvillinger betyr dobbelt opp med rampestreker. Heldigvis har Kabe og Sofie hver sin leke til å holde seg opptatt med skulle det bli for mye sprell. 

Inneholder:

  • 1 Chocolate kaninjente
  • 1 Chocolate kaningutt
  • 1 vogn
  • 2 babyleker

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 3-4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5432
EAN5054131054321
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.