Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby Dukkefamilie Nikki - 5 dukker til dukkehus - voksne, barn og baby

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Vår lavpris: 284,-
Utsolgt
SKU
04225-31

Dukkefamilien Nikki består av mor, far, jente, gutt og en liten baby. Dukkene har realistiske detaljer og bevegelige armer, bein og hode. Du kan dessuten ta av og på klærne til dukkene.

Dukkene til Lundby finnes i ulike etnisiteter, funksjoner og aldre, og du er herved invitert med inn i en spennende og virkelighetstro lek. Dukkene kan lekes med alene eller sammen i et av Lundbys dukkehus. Dukkefamilien leveres i en praktisk eske som kan brukes som et lite dukkehus/rekvisitt.

Inneholder:

  • 2 voksne dukker
  • 2 barnedukker
  • Babydukke

Detaljer:

  • Skala dukker: 1:18
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukkene passer til alle Lundby dukkehus

Produktdetaljer
Modell60807800
EAN7315626080781
MerkeLundby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.