Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Make it Real Color Fusion negletørker med lys - neglelakk og tilbehør inkludert

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 275,-
Få igjen på lager
SKU
11216-47
   

Negletørkeren fra Make it Real Color Fusion lar barna oppleve manikyrbehandling hjemme, med 4 farger neglelakk og tilbehør til neglestell inkludert.

Hvem er klar for en manikyr? Ingen time er nødvendig på denne salongen. Mal og tørk neglene raskt med Color Fusion Light Magic Nail Dryer. Settet kommer komplett med alt du trenger for en fargerik manikyr og en hurtigtørk. Fil neglene, plei neglebåndene og velg en farge. Bruk den praktiske fingerhvileren for å holde neglene i ro mens du maler. Neglelakk-flaskene sitter godt i lakkholderen for å minimere rot og forhindre søl.

Når neglene er ferdig malt setter du handa i tørkeren, en hånd av gangen. Bevegelsen vil skru den på. Tørk i rundt 2 minutter og sjekk om neglene er tørre. Repeter hvis nødvendig. Tørk begge hender og du er klar til å dra.

Inneholder:

  • Color Fusion™ Light Magic negletørker
  • 4 farger vannbasert neglelakk
  • Neglefil
  • Neglebånd-presser
  • Instruksjonsark

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell2564
EAN695929025649
MerkeMake it Real
Make it Real manikyr-sett med neglelakk, negletørker og tilbehør Make it Real manikyr-sett med neglelakk, negletørker og tilbehør

Stell

Fiks neglebånd og fil neglene dine.

Inviter til overnattingsfest med neglesalong Inviter til overnattingsfest med neglesalong

Mal

Legg fingeren på maskinen for nøyaktig påføring av lakk.

Batteridrevet negletørker og 4 farger neglelakk inkludert Batteridrevet negletørker og 4 farger neglelakk inkludert

Tørk

Når alle negler er ferdig lakkert settes de i tørkeren.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.