Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Make it Real Halo Charms Bracelets Think Pink - 3 armbånd for miks og match med perler og anheng

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Medlemspris 145,60 30%
Vår lavpris: 208,-
På lager
SKU
11216-36
   

Miks og match perler og anheng til 3 armbånd med dette Make it Real hobbysettet.

Make it Real Halo Charms Bracelets Think Pink gir deg muligheten til å style dine egne armbånd til din egen stil. Armbåndene er klare til bruk som de er, men de vil bli enda flottere med perler og anheng. Velg mellom 15 dekorative perler og flere søte anheng til dine smykker. Velger du blomst eller hjerte eller er du kanskje i humør til en liten diamant?

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Gå inn på makeitrealplay.com for inspirasjon og for å se tutorials på dine Make it Real produkter.

Inneholder:

  • 3 armbånd
  • 21 dekorative perler
  • 3 anheng
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1722
EAN695929017224
MerkeMake it Real
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.