Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Marvel Superhelter malebok med klistremerker

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
03227-16
   

Bli med Marvel-superheltene på nye eventyr og spennende redningsoppdrag med denne supre Marvel Superhelter maleboken med klistremerker! Vær med å fargelegg tøffe motiv av Avengers-heltene og andre! Du bestemmer selv om du vil bruke deres kjente farger, eller om du vil gi superheltene en make-over i andre spreke farger. Har du noen gang ønsket å se SpiderMan i en grønn drakt, eller en rosa Iron Man? Nå har du sjansen! Du kan også bruke klistremerkene til å pynte tegningene, eller som veiledning på fargevalgene dine.

Inneholder:

  • Marvel Superhelter malebok

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell124194
EAN7031651241941
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.