Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Marvel Venom kjøretøy - 2008 Dodge Viper med figur - 17,5 cm lang

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 397,-
Få igjen på lager
SKU
06224-3
   

Denne Dodge Viper SRT10 fra 2008 har et design inspirert av Venom, og inkluderer en diecast Venom-figur. Kjøretøyet har et detaljert interiør, samt dører, panser og bagasjerom som kan åpnes og lukkes. Dette kule samleobjektet vil helt sikkert få en framtredende plass i enhver Marvel-samling.

Inneholder:

  • Marvel Venom kjøretøy - 2008 Dodge Viper
  • Venom-figur

Detaljer:

  • Mål: 17,5 cm (L)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253225015
EAN4006333070457
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.