Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Bokstavklosser i tre - stableklosser - 36 stk

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
04225-62
   

Introduser bokstaver og tall med 36 fargerike Micki bokstavklosser i tre.

La barna lære å skrive sine første ord med pedagogiske og fargerike treklosser fra Micki. Klossene har bokstaver og tall på alle sider, og det finnes dessuten fire klosser med fine figurer. For de aller minste fungerer klossene som byggeklosser og en morsom introduksjon til bokstaver og tall.

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Stableklossene er av høy kvalitet og innbyr til endeløst mange timer med lekeglede. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

  • Tidlig introduksjon til tall og bokstaver fra 12 mnd.
  • Hjelpemiddel når ditt barn skal lære seg bokstaver
  • Oppmuntrer til motorisk utvikling, tall- og bokstavforståelse

Inneholder:

  • 36 Micki Bokstavklosser i tre

Detaljer:

  • Farge: flerfarget
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell10213500
EAN7315621021352
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.