Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Maxi Deluxe Green sparkesykkel med tre hjul - 5-12 år - grønn

Micro - den originale sparkesykkelen til barn og voksen

Micro sparkesykler er ikke bare morsomme leker, for barn og voksne, men de fungerer også som transportmiddel. Micro er den originale sparkesykkelen, som vokser med barnet fra det tar sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehøret mellom kollektivtrafikk og jobb. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Vår lavpris: 1 293,-
På lager
SKU
03192-209
   

Micro Maxi Deluxe sparkesykkel var opprinnelig ment å være oppfølgingsproduktet til Mini Micro, spesielt designet for barn som fortsatt var for små og for lette for større kickboard og sparkesykler. Stadig flere velger Maxi trehjuls sparkesykkel framfor å til sparkesykler med to hjul.

Denne ultra lette Deluxe modellen i grønn farge har fått en forsterket konstruksjon, som gjør at den tåler hele 50 kg og samtidig som den kun veier 2,5 kg. Sparkesykkelen har gummiert logo på ståplaten, som gir bedre friksjon, og den styres med vektoverføring. Styret kan justeres i høyden og også tas av ved lagring og transport.

Inneholder:

  • Micro Maxi Deluxe sparkesykkel 3 hjul

Detaljer:

  • Styrehøyde: 69-92 cm
  • Vekt: 2,5 kg
  • Hjulstørrelse: 120/85 mm
  • Maksvekt barn: 50 kg
  • Alder: 5-12 år
Produktdetaljer
ModellMMD022
EAN7640108560742
MerkeMicro
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.