Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Maxi Shocking Pink T-bar sparkesykkel med tre hjul - 5-12 år - rosa

Micro sparkesykler - sparkesykkel med 2 hjul, 3 hjul og sykkelhjelmer

Micro sparkesykler er ikke bare morsomme leker, for barn og voksne, men de fungerer også som transportmiddel. Micro er den originale sparkesykkelen, som vokser med barnet fra det tar sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehøret mellom kollektivtrafikk og jobb. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Vår lavpris: 1 343,-
På lager
SKU
01205-59
   

Micro Maxi sparkesykkel var opprinnelig ment å være oppfølgingsproduktet til Mini Micro, spesielt designet for barn som fortsatt var for små og for lette for større kickboard og sparkesykler. Stadig flere velger Maxi trehjuls sparkesykkel framfor å til sparkesykler med to hjul.

Denne lette T-bar modellen i knall rosa farge har en forsterket konstruksjon, som gjør at den tåler barn med en maksvekt opptil 50 kg og samtidig som den kun veier 2,8 kg. Sparkesykkelen den styres med vektoverføring og styret kan justeres i høyden og også tas av ved lagring og transport.

Inneholder:

  • Micro Maxi Deluxe sparkesykkel 3 hjul

Detaljer:

  • Styrehøyde: 69-92 cm
  • Vekt: 2,8 kg
  • Hjulstørrelse: 120/80 mm
  • Maksvekt barn: 50 kg
  • Alder: 5-12 år
Produktdetaljer
ModellMM0053
EAN7640108563552
MerkeMicro
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.