Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Minecraft Classic kostyme Small - 4-6 år - Creeper Jumpsuit med maske

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
12216-2
   

Dette Minecraft-kostyme er midt i blinken for små fans av det populære pikselbaserte spillet. Kostymet forestiller en Creeper, og barn vil elske å ta på seg den grønne drakten og blokk-formede hode og for å spille ut sine egne Minecraft-inspirerte eventyr. Hode er laget som en maske, med justerbar strikk til å ta rundt hode. 

Inneholder:

  • Minecraft Creeper kostyme
  • Creeper maske

Detaljer:

  • Materiale: polyester
  • Størrelse: Small
  • Alder: 4-6 år
Produktdetaljer
Modell11437L-15L
EAN39897957883
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.