Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Die-cast Nano Scene Overworld med 2 figurer

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 458,-
På lager
SKU
05216-33
   

Ta Minecraft-spenningen offline med dette Nano Scene Minecraft-settet med to figurer i metall. Figurer og lekesettet på 31 deler har autentiske detaljer og er tro til online-spillet. Samle flere Minecraft figurer (selges separat) og lag nye scener. Sett opp Overworld hjemme og vis fram din Minecraft-samling.

Inneholder:

  • 1 Minecraft Nano Scene Overworld lekesett
  • 2 Minecraft figurer

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 x 9 x 38 cm (LxBxH)
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell253265006
EAN4006333076015
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.