Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Minecart Mayhem lekesett - med Steve figur og tilbehør

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 327,-
Få igjen på lager
SKU
02217-185
   

Minecraft Mayhem lekesettet er et spennende og kreativt lekesett for Minecraft entusiasten. Bring litt av Minecraftmoroa inn i den virkelige verdenen! Brett papir-malmblokkene som medfølger, og plasser de ut for å skape settingen du ønsker. Sett Steve i gruvevogna, trykk på utløserknappen og se vognen skyte fart mot blokkene du har stilt opp. Steve har bevegelige ledd for mer realistisk lek og autentisk historiefortelling.

Inneholder:

  • Steve figur
  • Gruvevogn
  • Utskyter
  • 8 malmblokker i papir

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGVL55
EAN887961929430
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.