Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Minecraft smartklokke med touchskjerm til barn - med kamera, mikrofon, spill og mer

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 482,-
På lager
SKU
09216-34
   

Tøff Minecraft smartklokke til barn med morsomme detaljer og funksjoner. Det interaktive armbåndsuret har selfie-kamera, spill, stemmeopptaker, alarm og mye mer. Ta morsomme bilder og videoer med det innebygde kameraet, eller spill et av de 6 spillene inkludert.

Den praktiske klokken har både skritteller og kalkulator som kan være nyttig i hverdagen. Man kan velge mellom flere bakgrunner til klokken, hvor man også har mulighet til å bytte mellom digital klokke og analog. Passer perfekt for Minecraft-fans fra 6 år, for å holde kontroll og lære seg klokken samtidig som de har morsomme og nyttige virkemidler med seg til enhver tid.

  • Minecraft interaktiv klokke med touch skjerm
  • Velg mellom flere bakgrunner både med digital og analog klokke
  • Med flere funksjoner som spill, kalkulator, kamera og alarm
  • Lades via USB-kabel

Inneholder:

  • 1 Minecraft smartklokke til barn

Detaljer:

  • Farge: grønn med mønster
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellMIN4045
EAN030506540304
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.