Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Cat Noir utkledning - maske, ring, batong og kattefigur

-30%

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Kampanjepris 165,- Vår lavpris: 235,-
30%
Du sparer: 70,-
På lager
SKU
04225-02
   

Miraculous Cat Noir maske, ring, batong og kattefigur for morsom utkledning. Bli Cat Noir og bruk masken hans!

Settet lar deg spille rollen som superhelt-katten fra Miraculous-serien: Ladybug og Cat Noir. Ta på deg ringen og masken til Cat Noir, bruk batongen til beskyttelse og ta med den lille kattefiguren.

Superheltene Ladybug og Cat Noir har hvert sitt smykke knyttet til magiske skapninger, som gir dem krefter. Nå må de redde byen fra Hawk Moth som ønsker å skape farlige superskurker. Kostymet til Cat Noir inviterer deg med på spennende eventyr og farlige oppdrag som superhelt.

Inneholder:

  • Maske
  • Ring
  • Kattefigur
  • Batong/stav

Detaljer:

  • Mål eske: 33 x 22 x 6 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50603
EAN043377506034
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.