Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Talk & Sparkle Ladybug Doll - dukke med lyd og lys - 26 cm

-42%

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Kampanjepris 194,- Vår lavpris: 335,-
42%
Du sparer: 141,-
Utsolgt
SKU
04225-04

Miraculous Ladybug Talk & Sparkle Doll er en dukke med lyd og lys som gjengir ord og uttrykk fra det populære TV-programmet.

Oppdag spennende eventyr og oppdrag med denne Ladybug-dukken. Ladybugs ørering lyser, og dukken lager actioninspirerte lyder. Hun gjengir også populære fraser fra det populære TV-programmet. Dukken har 13 bevegelige ledd og måler 26 cm.

Marinette er en helt vanlig tenåringsjente som i hemmelighet lever et uvanlig dobbeltliv som superhelt. Når det er fare på ferde i hjembyen Paris, blir hun nemlig til superhelten Ladybug. Den lille røde skapningen, Tikki, er alltid ved Marinette sin side, og alltid beredt til å forvandle henne til Ladybug.

Inneholder:

  • Miraculous Ladybug dukke
  • Yoyo-våpen

Detaljer:

  • Mål dukke: 26 cm høy
  • Mål eske: 32 x 22 x 6 cm (HxLxB)
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50251
EAN043377502517
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.