Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Ladybug Transforming Fashion Doll - dukke med paljettdrakt - 26 cm

-39%

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Kampanjepris 197,- Vår lavpris: 322,-
39%
Du sparer: 125,-
Utsolgt
SKU
04225-01

Miraculous Ladybug Transforming Fashion Doll, paljettdrakten lar deg flippe paljettene for å endre antrekket fra Marinette til Miraculous.

Fra hverdagslig antrekk til superhelt på få sekunder. Flipp paljettene på Miraculous dukken og hun vil brått vise det karakteristiske røde og sortprikkete helteantrekket. Klar for action. Marinette er en helt vanlig tenåringsjente som i hemmelighet lever et uvanlig dobbeltliv som superhelt. Når det er fare på ferde i hjembyen, Paris, blir hun nemlig til superhelten Ladybug. Dukken måler 30 cm, har bevegelige ledd, og den karakteristiske masken til Ladybugs antrekk følger med. Bli inspirert til fantasifull lek og spennende oppdrag med Miraculous Ladybug dukken. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser for neste oppdrag.

Inneholder:

  • Miraculous Ladybug dukke
  • Maske

Detaljer:

  • Mål eske: 30 x 14 x 5 cm (HxLxB)
  • Mål dukke: 26 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell60-50375
EAN043377503750
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.