Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Monopoly Speed - spillet som bare tar 10 minutter - norsk versjon

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 287,-
På lager
SKU
02205-108
   

Monopoly speed er pillet som bare tar 10 minutter å gjennomføre. Spillet gjennomføres i runder som går på tid. Bruk den medfølgende timeren og spill i vei. Og det beste av alt, her trenger ingen å vente på tur. Alle spiller samtidig!

Hjelp hverandre, gjør byttehandler og kjøp opp. Her er det om å gjøre å ha hodet med seg. Har du dårlig tid, er dette det perfekte spillet. Spill det på bare ti minutter å ha det kjempeartig! Få med hele familien på moroa. Det er ikke nødvendigvis den erfarne Monopoly-spilleren som går av med seieren.

Innhold:

  • Monopoly Speed med timer

Detaljer:

  • Batteribehov: ja (ikke inkludert)
  • Spilletid: ca 10 min
  • Spillere: 2-4 stk
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE7033
EAN5010993638185
MerkeHasbro Games
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.