Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Classic Jenga stablespill - klassisk bordspill med treklosser

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
2688
   

Utfordre stødigheten på hånden med Classic Jenga stablespillet! Dette klassiske bordspillet inneholder 54 treklosser som du stabler et tårn med, og som du deretter skal trekke ut en og en brikke fra uten å velte tårnet. Dette morsomme familiespillet kombinerer konsentrasjon, fingernemhet, spenning og latter, samt en god dose flaks. Jenga er et klassisk spill for alle aldre, og får enhver til å sitte på kanten av stolen og holde pusten mens en brikke lirkes ut. Pass på å ikke velte tårnet!

Inneholder:

  • 54 treklosser
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Spilletid: ca. 30 minutter
  • Antall spillere: fra 1 og oppover
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellA2120
EAN5010993484096
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.