Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Stigespill - Hvem når toppen først? - brettspill for familien

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 88,-
På lager
SKU
3957
   

Stigespill er det klassiske brettspillet hvor det er om å gjøre å komme seg til toppen først! Kast terningen og flytt brikken din fremover for å komme raskest mulig fra start til mål. Med litt flaks havner du på et grønt felt og kan klatre opp så langt stigen rekker. Havner du derimot på et rødt felt, faller du ned i stedet! Hvem når toppen først og vinner spillet? Stigespillet er enkelt å lære, og morsomt å spille for barn og voksne i alle aldre.

Inneholder:

  • Stigespill

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell15033
EAN7031650150336
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.