Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Multiprint Super Mario Bros Stempelsett - 4 stempler og 7 tusjer

-40%

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Kampanjepris 69,- Vår lavpris: 115,-
40%
Du sparer: 46,-
Utsolgt
SKU
01225-14

Multiprint Super Mario Bros stempelsett med 4 stempler og 7 tusjer, lar barna trykke morsomme Super Mario Bros motiver for så å fargelegge dem etterpå.

Dekorer ark, bøker, blader og gratulasjonskort med disse flotte stemplene. Stemplene har trykk av Super Mario Bros og barna kan tegne rundt og fargelegge stempeltrykkene med de medfølgende Fila tusjene. Med Multiprint stempelsett trenger du ikke være redd for at det skal komme farge fra stempelputen eller tusjene på omgivelsene rundt. Stempelfarge og tusjstreker kan nemlig vaskes bort fra overflater og på barnas hender.

Stemplene er laget av ubehandlet bøketre og er av høy kvalitet. Fargen i stempelputen og tusjene er helt ufarlig for barn. La barna utvikle koordinasjon og stimulere fantasien med Multiprint stempelsett. Løp løpsk med stemplene og fargelegg så favorittmotivene dine fra Super Mario Bros.

Vaskbar farge i stempelpute og tusjer

Stimulerer fantasi og kreativitet i kjente miljøer for barna

Inneholder:

  • 4 stempler
  • 7 tusjer
  • Stempelpute

Detaljer:

  • Materiale (stempel): Ubehandlet bøketre og naturgummi
  • Mål: 19 x 27 x 3,6 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell27104
EAN8009233271043
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.