Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario Maze Game Deluxe - Labyrintspill med 120 000 mulige labyrintkombinasjoner

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 436,-
På lager
SKU
10217-6
   

Nintendo Super Mario Maze Game Deluxe er et supermorsomt og utfordrende labyrintspill med 120 000 elleville kombinasjoner. Nå toppen og redd Princess Peach fra den ondskapsfulle Bowser! Bruk styrespaken for å styre ballen gjennom labyrinten og komme til topps.

Banen er full av utfordringer og skumle feller, så se opp for ulike farer på veien som vil gjøre det vanskelig for deg å redde Peach. Super Mario Maze spillet er et supert ferdighetsspill for barn i alle aldre. Labyrinten kan også byttes rundt på for å lage flere inviduelle spill. Med over 120 000 mulige kombinasjoner vil det alltid være morsomme utfordringer å begi seg ut på.

Inneholder:

  • Super Mario Maze Game Deluxe

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 120 000 mulige kombinasjoner
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell7371
EAN5054131073711
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.