Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Pet - dyrlegesett med hund og bur - 22 deler

Keenway - morsomme aktivitetsleker til barn

Keenway produserer innovative, sikre og rimelige leker av høy kvalitet til baby og barn. Aktivitetsleker, leker med lys og lyd, gå-vogner, leker til rollelek, og musikkleker, utvalget er stort og lekene underholder og engasjerer barna.

Vår lavpris: 347,-
Få igjen på lager
SKU
5355
   

My Pet - dyrlegesett med hund og bur har alt du trenger for at dine pelskledde venner skal besøke veterinæren.

 Plasser hunden i buret – det er på tide med en ordentlig sjekk hos veterinæren. Bruk det medfølgende stetoskopet til å lytte på dyret, gre pelsen med børsten, bank på ledd og se i munnen med speil og mye mer. Etter hvert kan du krysse av på listen over alt som er gjort og du vil ha full oversikt. Kosedyret ditt blir nok kjempeglad når du belønner det med en ordentlig stor skål med godbiter. Å dra til veterinæren kan være skikkelig morsomt!

Lekesettet opp muntrer til fantasifull rollelek i et spennende yrke som veterinær. Bruk de 22 verktøyene og hjelpemidlene for å skape en autentisk sene fra et virkelig veterinærkontor.

Inneholder:

  • Bur
  • Hund
  • Stetoskop, sprøyter, tannspeil, saks, børster, godbiter og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 22 x 31 x 25 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell21021
EAN0008521210212
MerkeKeenway
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.