Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition trampolinepolstring 2,43 x 3,65 m rektangulær trampoline - 2020 modell

Mzone trampolinen - når sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse står i fokus.

Mzone trampoline har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Med black edition-trampolinen fra Mzone er rett design vektlagt, den passer perfekt i de Skandinaviske hager. Solid hoppematte, forsterket padding rundt trampolinen, lantern style sikkerhetsnett med langt mer hoppeplass gjør Mzone trampoline til et solid førstevalg når ny trampoline skal kjøpes inn. Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Sikre din Mzone trampolinepakke med forankringssett slik at den står støtt på selv de mest vindutsatte steder!

Vår lavpris: 546,-
Få igjen på lager
SKU
01202-184
   

Gjør trampolinen sikker med en kantpute, trampolinepolstring, som dekker godt over fjærene. Den forsterkede paddingen rundt trampolinen beskytter barnet mot å falle ned imellom fjærene.

Denne beskyttelsesringen passer til Mzone Pro Edition rektangulær trampoline 243 x 365 cm - MNRT812

Inneholder:

  • Mzone Pro Edition trampolinepolstring 2,43 x 3,65

Detaljer:

  • Materiale: PVC, PE, EPE-skum

MERK: Inneholder kun beskyttelsesringen. Hoppeduk, fjærer og bein følger IKKE med.

Produktdetaljer
ModellMNP812
EAN7040698715582
MerkeMzone Trampolines
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.