Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone stålstenger til trampoline

Mzone trampolinen - når sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse står i fokus.

Mzone trampoline har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Med black edition-trampolinen fra Mzone er rett design vektlagt, den passer perfekt i de Skandinaviske hager. Solid hoppematte, forsterket padding rundt trampolinen, lantern style sikkerhetsnett med langt mer hoppeplass gjør Mzone trampoline til et solid førstevalg når ny trampoline skal kjøpes inn. Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Sikre din Mzone trampolinepakke med forankringssett slik at den står støtt på selv de mest vindutsatte steder!

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
01202-191
   

Dette settet består av to stålstenger til Mzone Pro Edition og Mzone Xtreme Pro edition trampoline. Tilsammen blir disse to stengene en komplett stolpe for sikkerhetsnettet.

  • Settet inneholder 2 stenger
  • Passer til Mzone trampoliner på 305cm, 366cm og 426cm
Produktdetaljer
ModellMNPT
EAN7040698715650
MerkeMzone Trampolines
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.