Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nassau Fine Art Fargeleggingsskrin i tinn med 120 fargeblyanter

Nassau Fine Art - tegne- og malesaker for kreative prosjekter.

Akrylmaling, vannfarger, fargeblyanter, tusjer, lerret og staffeli lar deg skape vakre kunstverk med Nassau Fine Art. Produktene kan brukes av både barn og voksne, og holder en kvalitet som tilfredsstiller og oppfyller de fleste behov. Nassau Fine Art oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 344,-
På lager
SKU
06226-144
   

Dette skrinet har 120 fargeblyanter i høy kvalitet fra Nassau Fine Art. Blyantene holder høyt nivå når det kommer tremateriale og grep. Hver blyant er nummerert etter fargekode for enkel gjenkjenning, og skrinet inneholder et rikt fargespekter både av primær-farger og komplementær-farger samt et utvalg grånyanser og bruntoner. Her har man et utvalg egnet til lagvis fargelegging, skyggelegging blending - mulighetene er uendelige, her er det bare fantasien som setter grenser.

Inneholder:

  • 120 fargeblyanter
  • Tinnskrin

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 19 x 3 cm (LxBxH)
Produktdetaljer
ModellAR0215/GE
EAN8720257124411
MerkeNassau Fine Art
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.