Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Super Soaker Splash Mouth vanngevær med 591 ml tank

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
11226-26
   

Nerf Super Soaker Splashmouth vannblasteren gir deg to muligheter til å dynke venner og familie. Pump med håndtaket for å slippe løs en stråle med vann fra geværløpet, eller åpne luken på vidt gap og kast alt vannet ut på en gang! Du er garantert å gjøre din motstander gjennomvåt ved å overraske dem med å dumpe en bølge vann på dem.

Tanken har plass til opp mot 591 milliliter vann, og er svært enkel å fylle opp. Bare åpne luken og dypp blasteren i vannet. Super Soaker blastere fra Nerf er perfekte for utendørslek og en flott inspirasjon til å få alle ut og i bevegelse.

Inneholder:

  • Nerf Super Soaker vanngevær

Detaljer:

  • Volum tank: 591 ml
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellE0021
EAN5010993468911
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.