Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Newton 2.0 - vitenskapsspillet for barn - kjent fra NRK Super

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
11192-14
   

Newton 2.0 vitenskapsspillet er en kombinasjon av kunnskapstest og taktikk. Hvor mange svaralternativer tør du eller laget ditt å satse på?

Verden er fantastisk, og vår kunnskap om den øker fra år til år. Her er spillet som både pirrer og belønner vitebegjærlighet om alt innen naturvitenskap og teknologi: alt fra geologi og geografi til fysikk, zoologi, biologi og kjemi. Serien «Newton» på NRK har vært veldig viktig for å pirre interessen for vitenskap blant barn og unge, og vi håper også dette spillet kan gjøre det samme.

Det første Newton-spillet ble Årets spill i Norge i 2014, og er en av de største suksessene til Vennerød Forlag AS noensinne. I denne nye utgaven av spillet får du med de beste oppgavene fra vårt første spill, samt 75% helt nye oppgaver. Hver oppgave har fire svaralternativer, og 1-3 av alternativene er riktige. Du kan altså score poeng for inntil tre riktige svar per oppgave, men mister alle disse poengene hvis du blant alternativene dine også velger et av dem som ikke er riktige.

Inneholder:

  • Newton 2.0 vitenskapsspill

Detaljer:

  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell1915
EAN7072611001915
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.