Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario vs. Bowser Diorama figursett - med Mario, Bowser og Bob-Omb

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
08206-164
   

Bowser har kidnappet Peach nok en gang og Mario er den eneste som kan redde henne. Langt inne på slottet møter Mario Bowser og hans følgere igjen for å redde prinsessen.

Gjenskap dine favoritt-scener mellom Bowser og Mario med dette ikoniske figursettet med autentiske figurer kjent fra Nintendo Super Mario-spillene. Hver figur har flere artikulasjonspunkt, Mario har 11 bevegelige punkter, mens Bowser og Bob-Omb har henholdsvis 9 og 3 bevegelige punkter. Figurene vil garantert glede en hver fan av de populære Super Mario-spillene.

  • Figursett fra Nintendo med 3 figurer
  • Figurene har flere artikulasjonspunkter
  • Gjenskap spenningen fra spillet med Mario, Bowser og Bob-Omb

Innhold:

  • 1 Super Mario
  • 1 Bowser
  • 1 Bob-Omb

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell64512
EAN039897645124
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.