Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Norge Quiz Junior spørrespill - Sånt som alle barn bør vite om Norge

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 233,-
Få igjen på lager
SKU
10195-56
   

Norge Quiz Junior er et morsomt spørrespill for barn fra 7 år og oppover, med spørsmål om sånt som alle barn bør vite om Norge. Spørrespillet inneholder 600 oppgaver fordelt på 6 forskjellige kategorier, og det er duket for at du som spiller kan lære en hel del om landet Norge. Spillet inneholder spørrekort og bildekort og er nå mer underholdende enn noen gang. Spillet tar ca 30 minutter å spille, og du kan være fra 2-6 spillere på en gang.

Inneholder:

  • Norge Quiz Junior spørrespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: ca 30 minutter
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell56026
EAN6416739560267
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.