Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ordbingo - hektisk ordspill som holder alle i aktivitet

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
04226-30
   

La bokstavkampen begynne! Vær rask, finn ordet! Og ett til. Også enda ett. For hvert ord du roper opp, vinner du en brikke til bokstavtavlen og for hvert ord får du en ny kategori. Prøv å rope ut ord for å lage en full bingorad med ensfargede brikker. Spillets hektiske tempo vil holde alle i aktivitet, og engasjere både store og små! Det er enkelt å spille, hvor mange av dere kommer helt i mål?

Inneholder:

  • Tactic Ordbingo

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell58914
EAN6416739589145
MerkeTactic
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.