Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Basic Vehicle Dino Rescue Rex - lekesett med Dino off-road redningsbil og hunden Rex

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
08223-3
   

I dette PAW Patrol Basic Vehicle settet får du Rex, den søte berner sennenhunden som barna kjenner igjen fra PAW Patrol-gjengen. Han er mest kjent fra PAW Patrol Dino-gjengen med sitt kule grønne og blå terrengkjøretøy. Rex er en ekspert på dinosaurer og kan til og med kommunisere med dem! Dersom en dinosaur havner i en knipe skynder han seg til sin redningsbil for å komme til unnsetning.

Terrengkjøretøyet er skreddersydd og tilpasset til rullestolen hans, med en rampe som kan foldes ut slik at han kan sette seg ved spakene. Med et robust design og store hjul passer bilen perfekt til off-road eventyr i Dino Wilds. 

Spill ut actionfylte redningsoppdrag med Rex og hans valpevenner. Her lærer barna alt om heltemot, fellesskap og problemløsning. Med hundene fra PAW Patrol og vennene deres er lekemulighetene uendelige. Ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten for PAW Patrol.

Inneholder:

  • Rex figur
  • Dino off-road redningsbil

Detaljer:

  • Mål pakke: 20 x 10 x 19 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063452
EAN778988412886
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.