Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Big Truck Pups Al Deluxe Truck - tømmerbil med Al figur og tilbehør

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 674,-
På lager
SKU
06226-111
   

Bli med Al i sin PAW Patrol Big Truck Pups Deluxe tømmerbil med bevegelig kran og gripeklo til tømmerstokken og I-bjelkene inkludert.

Introduser Paw Patrol Big Truck Pups nyeste medlem til samlingen, Al og hans Deluxe Big Truck kjøretøy! Denne store lastebilen er en tømmerbil med episke proporsjoner. Med en hevekontrollkapsel med uttrekkbar tømmerkaran og låsemekanisme er Al klar for actionfylte redningsoppdrag med resten av PAW Patrol-gjengen (andre figurer og kjøretøy selges separat). 

Løft opp lastebilens førerhus for å plassere Al-figuren i førersetet, og kjør til unnsetning i den store bilen hans. Etter å ha ankommet stedet plasserer du Al i kontrollkapselen i lastebilens tilhenger og løfter den, for så å skyve til siden, frem og tilbake eller rotere 360 grader for å komme i den perfekte posisjon før kloarmen forlenges for å plukke opp alt fra stokker til I-bjelker. Når det du skal løfte er på plass i kloa, kan du låse den for å holde det på plass før de lastes opp på lastebilen. Så er det bare å dra videre til neste oppdrag! 

 • Paw Patrol Big Truck Pups Al Deluxe kjøretøy
 • Med bevegelig kran og gripeklo
 • Al-figur inkludert
 • Tømmerstokk og I-bjelker inkludert

Bruk fantasien for å gjenskape dine favoritt PAW Patrol-øyeblikk fra serie og film, eller finn på helt nye eventyr og oppdrag. Med Paw Patrol kan barna utforske fantasien samtidig som de utvikler finmotoriske ferdigheter gjennom lek. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og kjøretøy (selges separat) for det ultimate redningslaget og begi dere ut på endeløs lek og moro.

Inneholder:

 • Paw Patrol Al Deluxe tømmerbil
 • Al-figur
 • Tømmerstokk
 • 3 I-bjelker
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: ca. 28 x 46 x 13 cm
 • Batteribehov: 3 x LR44 knappebatteri (inkludert)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6066042
EAN778988445228
MerkePaw Patrol
Paw PAtrol lastebil med kran og gripeklo - Al valpefigur inkludert Paw PAtrol lastebil med kran og gripeklo - Al valpefigur inkludert

Tømmerbil med Al

Stor Big Truck Pups tømmerbil med Al-figur og tilbehør.

Stor Big Truck Pups tømmerbil med gripeklo med låsefunksjon Stor Big Truck Pups tømmerbil med gripeklo med låsefunksjon

Låsefunksjon

Løft opp bjelker og tømmerstokk med kloa og sikre med lås.

Paw PAtrol deluxe lastebil med bevegelig kran som kan rotere Paw PAtrol deluxe lastebil med bevegelig kran som kan rotere

Bevegelig kran

Lastebilen har kran med 360 rotasjon og bevegelser.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.