Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol fargeleggingskoffert med tusjer, fargestifter, klistremerker og mer - 51 deler

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
07206-145
   

Denne blå Paw Patrol fargeleggingskofferten er midt i blinken for å tilby barnet et utvalg kreativt utstyr til å uttrykke seg. Kofferten har motiv av redningshundene Chase, Marshall og Rubble. Her har de hele 51 forskjellige deler å velge mellom. Det er noe avslappende med tegning og fargelegging, og det er dessuten en perfekt aktivitet til sure regnværsdager.

Tegning og fargelegging er en fin aktivitet som kan hjelpe å roe ned barnet, i tillegg til å stimulere barnets finmotoriske ferdigheter, konsentrasjon og kreativitet. Kofferten holder fargeutstyret samlet og har praktisk hank slik at du kan frakte den med deg.

Inneholder:

  • Paw Patrol Koffert
  • 6 tusjer
  • 12 fargeblyanter
  • 24 fettstifter
  • 2 gråblyanter
  • Viskelær og blyantspisser
  • Klistremerker og fargeleggingsark

Detaljer:

  • Mål: 22 x 38 x 4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellPPBT4221
EAN4043946305446
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.