Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Big Truck Pups Chase - figur og lastebil med kanon og prosjektiler

-22%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 215,- Vår lavpris: 276,-
22%
Du sparer: 61,-
På lager
SKU
06226-138
   

Bli med Chase på actionfylte redningsaksjoner med PAW Patrol Big Truck Pups Rescue Truck kjøretøy med kanon.

Chase's store redningsbil kommer med en spennende transformasjon. Løft lastebilens førerhustak for å enkelt kunne sette Chase i førersetet, vipp tilhengeren framover og hev taket for å aktivere kommandosenter-modus som gjør lastebilen om til et 2-etasjers kommandosenter med prosjektil-utskyter. Med andre ord det det perfekte redningskjøretøyet for redningsoppdrag i høy hastighet på motorveien.

  • Paw Patrol Big Truck Pups Chase
  • Lastebil med kanon og prosjektiler + valpefigur
  • Løft av taket for å sette figuren i førersetet

Med Paw Patrol kan barna utforske fantasien samtidig som de utvikler finmotoriske ferdigheter gjennom lek. Gjennopplev favorittscenene fra Paw Patrol tv-serie og film, eller skap helt nye oppdrag og eventyr. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og kjøretøy (selges separat) for det ultimate redningslaget og begi dere ut på endeløs lek og moro.

Inneholder:

  • Paw Patrol Chase redningskjøretøy
  • Chase-figur
  • 2 prosjektiler

Detaljer:

  • Mål: ca. 26 x 24 x 10 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6065300
EAN778988436165
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.