Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Big Truck Pups Truck Stop HQ lekesett med lys og lyd - med Chase-figur og politibil

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 1 594,-
På lager
SKU
06226-108
   

Stort Paw Patrol Big Truck Pups Truck Stop HQ lekesett på over 100 cm med lys og lyd fra serien, inkludert Chase-figur med kjøretøy. 

Redningsvalpene er klare for et nytt superladet eventyr i sitt PAW Patrol Big Truck Pups Truck Stop HQ lekesett! Med engasjerende lys og lyd fra serien, dette utvidbare bilparkering-hovedkvarteret er over 100 cm bredt - masse plass for Chase og resten av valpegjengen og i tillegg til sine store biler (kjøpes separat).

Når Chase ankommer hovedkvarteret kan du plassere ham i kontrollrommet og heve det for å utvide HQ-en og forandre det til redningsmodus. Deretter, mens dere er i redningsmodus kan dere hoppe inn i lastebilen og stoppe innom stasjonen for å fylle opp tanken før dere tar en runde i bilvasken. Når lekebilen er klar for handling settes den klar i midtbanen for en Big Rig utskyter som sender dere avgårde på neste helteoppdrag. 

 • Stort PAW Patrol Big Truck Pups lekesett med lys og lyd
 • Inkluderer Chase-figur og Big Rig lekebil
 • Lekesettet kan utvides til over 1 meter i bredden
 • Med plass til alle 6 valpene og kjøretøyene deres

Med Paw Patrol leker kan barn utforske sin fantasievne og kreativitet, samtu utvikle sine finmotoriske egenskaper gjennom lek. Gjenlev favorittscener fra Barne-TV serien eller Paw Patrol filmen eller lag helt nye eventyr med Chase og lastebilen hans. Samle flere Paw Patrol figurer og lekebiler for det ultimate heltelaget.

Inneholder:

 • PAW Patrol Big Trucks HQ lekesett
 • Chase figur
 • Chase Big Rig kjøretøy
 • Instruksjons-ark

Detaljer:

 • Mål: ca. 61 x 70 x 22 cm
 • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
 • Alder: fra 3 år

MERK: Kan kombineres med Paw Patrol Big Truck Pups figur og kjøretøy

Produktdetaljer
Modell6063869
EAN778988418963
MerkePaw Patrol
Paw Patrol Big Truck Pups lekesett med Chase-figur og kjøretøy Paw Patrol Big Truck Pups lekesett med Chase-figur og kjøretøy

Ta kommandoen

Stort sett på over 1 meter med plass til alle 6 valpene og deres kjøretøy.

Paw Patrol Truck Stop HQ med lys og lyd fra serien Paw Patrol Truck Stop HQ med lys og lyd fra serien

Figur og kjøretøy

Lekesettet inkluderer en Chase-figur med Big Rig redningsbil.

Paw Patrol Big Truck PUps hovedkvarter til big rig biler og valper - brettes ut til over 100 cm Paw Patrol Big Truck PUps hovedkvarter til big rig biler og valper - brettes ut til over 100 cm

Funksjoner

Med lys og lyd samt bilvask og pumpe er dere klar for nye oppdrag!

Paw Patrol Big Truck Pups Truck Stop HQ playset Paw Patrol Big Truck Pups Truck Stop HQ playset
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.