Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Lekefigurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 332

Page
per side

Figurer og figursett med actionfigurer, TV- og filmfigurer og samlefigurer.

Figurer byr på mye lek og moro for barna, og her kan du finne et bredt utvalg av actionfigurer, superhelter, superskurker, prinsessefigurer og andre karakterer kjent fra TV- og filmverdenen. Et bredt utvalg sikrer at barn i alle aldre finner figurer de ønsker å leke med eller samle på. I denne kategorien vil du finne både gode og onde karakterer, og figurer med både superkrefter og uten noen spesielle krefter.

Figurene kommer i ulike størrelser og med ulike funksjoner og egenskaper, og er perfekt til å ta med seg på tur da det byr på mye kreativ moro. Figursettene oppmuntrer til fantasifull rollelek, og med figurer som barna kjenner igjen fra TV og film kan de også gjenskape kjente scener og fortellinger, i tillegg til at de kan skape sine helt egne kreative historier med sine favorittkarakterer. Figurene selges både enkeltvis og i figurpakker med enten flere karakterer i samme pakke, eller med diverse ekstrautstyr for ekstra moro. Figursettene og figurene byr på mange timer med lek og moro!

Alle barn elsker å leke med actionfigurer! Lat som du er en del av Marvel-universet med modige og fryktløse karakterer som skal redde verden på episke måter, skyt ut edderkoppnettet og sleng deg fra bygning til bygning mens du holder byen trygg, bli med til det episke universet hvor autobots lever, kjemp på de gode eller de ondes side i galakser langt, langt borte, vær rampete og modig sammen med tenåringshelter, eller aktiver søkelyset som skinner inn i nattehimmelen på en forbipasserende sky. Vi har actionfigurer i flere størrelser og former, og både av helter og skurker fra ulike univers. I denne kategorien finner du actionfigurer fra fjerne galakser med både gode og onde krefter, modige og slue karakterer fra norrøn mytologi, geniale milliardærer med høyteknologiske jerndrakter, superhelter med kapper og evnen til å fly, kjøretøy som kan omformes til fryktløse krigere, helter med flaggermusdrakter og episke kjøretøy, og ondskapsfulle skurker som ønsker å utslette liv ved hjelp av Infinity stener. Actionfigurene kommer både som enkeltstående figurer, samt i figursett med flere karakterer eller utstyr for timevis med actionfylt lek og moro.

Samlefigurer er figurer og figursett som egner seg like godt til lek som til å være utstilt på hylla. Figurene barna samler på og ønsker seg henger ofte sammen med hva de interesserer seg for, enten det er en film, et spill eller et TV-program som fanger interessen. Med figurer av favoritt-karakterene kan de leke ut spennende eventyr eller gjenskape scener fra spillet eller filmen, og når leken er over holder samlefigurene seg godt på hylla som dekorasjon og som et minne. Oppdag barnas interesser og kjøp inn favorittfigurene som gjør leken ekstra morsom, og la de ta del i et univers av figurer, karakterer, eventyr og opplevelser som de kjenner seg igjen i og ønsker å være en del av. Er figurene også en del av interiøret på barnerommet og noe barna ønsker å stille ut, er det også stor sannsynlighet for at figurene havner tilbake på hylla etter leken er ferdig. Barn i alle aldre synes det er morsomt og engasjerende å samle på ting, og det er helt klart morsomt å klare å samle på en hel serie med morsomme figurer.

Mange barn får ofte en eller flere favorittkarakterer eller -figurer gjennom film og TV, og kan leke i timevis med sine små venner. I denne kategorien finner du en rekke figurer, personligheter og karakterer kjent fra den digitale verden, enten det er fra filmer, spill eller TV-program og serier. Dersom du vet hvilken film, serie eller barne-TV-program som engasjerer barnet ditt, blir det raskt mye enklere å velge den perfekte figuren. Velg en enkeltstående figur av favorittkarakteren, eller velg et figursett med flere karakterer eller med mer utstyr for en kreativ lekestund. Enten du er på jakt etter noe som engasjerer de minste barna eller de litt eldre kan du finne noe som interesserer de fleste her. La barna gjenskape scener, øyeblikk eller eventyr fra sine favorittserier og -filmer, eller se de skape egne fantasifulle historier.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.