Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hatchimals Alive Hatch eggekartong med 5 figurer og tilbehør

Hatchimals - hvem gjemmer seg i egget?

I egg fra Hatchimals finner du morsomme overraskelser. Hatchimals finnes i ulike varianter, for eksempel store Hatchimals egg, Hatchimals Colleggtibles, Hatchimals Draggles og mange flere - hvem gjemmer seg inni egget? Det blir en overraskelse! I sortimentet finner du store fugler som beveger seg og prater, små samlefigurer, ulike lekesett og eksklusive figurer. I noen egg kan det finnes det ulike værelser og seksjoner, og kanskje får du en fugl, en hund eller noe annet spennende. Barna elsker overraskelsene fra Hatchimals.

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
07233-18
   

Det er tid for musikk i Hatchimals Alive Hatch Egg Carton figursettet. Med barnets kjærlighet og omsorg kommer supersøte Hatchimals Alive karakterer magisk til live på et helt nytt vis. Deres selvklekkende egg klekkes ved at de aktiveres av vann. Trykk for å åpne boksen og oppdag fem fargerike Hatchimals-egg med fem karakterer og 11 tilbehør. For å sette i gang klekkingen tas smokkene av eggene, flasken fylles med vann og klemmes inn i eggene. I løpet av sekunder vil dine nye, musikalske venner avsløre seg selv fra eggene. 

Hatchimals elsker å bo i kartongen og spille musikk sammen. Barna kan anvende fantasi for å lage musikalske eventyr. Tilbehør som mikrofon, tromme, kazoo og mer bidrar til å berike lekestunden - og de søte smokkene passer i karakterenes munn. Lukk tokket og lås kartongen for å ta med Hatchimals på tur, for lek hvor som helst. 

Inneholder:

  • Eggekartong
  • 5 figurer
  • 11 tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6067404
EAN778988403563
MerkeHatchimals
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.